УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА WWW.HITPAZAR.COM 

HITPAZAR.COM е on-line магазин, създаден за да Ви улесни при избора и покупката на играчка за Вашето дете или за да направите подарък по повод празник. 

Сайтът съдържа снимки на играчки, класифицирани в категории. Съдържа също описание на играчките и крайни цени с включен ДДС. Цената на всяка стока е за указаните количества. 

Доставката се извършва с куриер по текущи негови цени.Съгласно сключения между нас и куриера договор клиентите ни ползват нашите преференциални търговски условия. ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100,00 ЛЕВА ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА HITPAZAR. 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирането на нов потребител става от формата за регистрация, достъпна от заглавната страница на сайта или в процеса на поръчката. Това действие гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване. 

ПАЗАРУВАНЕ

Поръчката на дадена стока става чрез натискане на бутона „Добави“. Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договор клиента от една страна и WWW.HITPAZAR.COM от друга, отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съответстващо на правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). 

След получаване на поръчката се извършва проверка на посочения телефон или е- mail за валидността u чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката. 

При всяко натискане на бутона „Добави“ към вашата количка автоматично се прибавя желаната бройка/бройки от избрания от вас артикул. 

Отваряйки вашата количка чрез натискане на бутона „Виж количката“ може да видите избраните до момента от Вас стоки. На тази страница можете да промените бройката на всяка избрана от Вас стока чрез натискане на бутона „Смени количеството“. Можете също да отстраните от количката си определен артикул , след като натиснете „Откажи“. Натискайки бутона „Поръчка“, Вие поръчвате стоките, които вече сте избрали. 

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ ПРИ ПОКУПКА от WWW.HITPAZAR.COM: 

Заплащането на дължимата сума за поръчката става при получаването на стоката от клиента чрез така наречения наложен платеж на куриера при полу- чаването на стоката. Плащането може да стане и по банков път по следната сметка:

IBAN: BG03 TEXI 9545 1004 6227 00
BIC код: TEXIBGSF
„Тексим банк“ клон Хасково
Получател: „Кристал“ ООД

В този случай поръчаната стока се изпраща след получаването на дължимата сума в сметката на доставчика. 
Доставки се извършват на територията на цялата страна.
За издаване на фактура посочете коректно необходимите данни.

ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ СТОКИ

Поръчаната стока се доставя от куриер, на адреса, посочен от клиента. 

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. 

РЕКЛАМАЦИЯ 

Уважаеми клиенти, в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от Вас можете да се откажете от сключения договор за покупка на стоки. Молим Ви да съхранява получените от нас стоки, тяхното качество и безопасност по време на този срок. Ако желаете да се откаже от договора, трябва да ни върнете обратно предадените стоки в състоянието, в което сте ги получили, в опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, в противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за евентуално намалените потребителски свойства на стоката. 

Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването u в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката. 

След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато: -стоката или нейната опаковка са повредени при транспортирането й; не е спазен обявения срок на доставка. Срокът за доставка се договаря при потвърждаването на поръчката. 

Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката й. 

При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача. 

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването u, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В такъв случай разходите по връщането u са за сметка на клиента. 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА WWW.HITPAZAR.COM 

WWW.HITPAZAR.COM си запазва правото да променя цени, начини на плащане и доставка. Също и дизайна на сайта без предварително известяване. 

WWW.HITPAZAR.COM има право да ограничи достъпа до всички или част от услугите или стоките по свое усмотрение, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители. За предоставянето на своите услуги WWW.HITPAZAR.COM има правото да събира, обработва, използва и съхранява данните, въведени лично от потребителя при неговата регистрация. 

WWW.HITPAZAR.COM няма право да предоставя на трети лица информацията, идентифицираща потребителите, освен в случаите , когато това се изисква от оправомощени органи и е в съответствие с Българското законодателство. 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ 

Потребителите имат право по силата на личната си воля да въвеждат необходимата за работа със сайта информация като: трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail, като с това дават съгласието си персоналът на WWW.HITPAZAR.COM да борави с нея при изпълнение на служебните си задължения. 

Потребителите имат право да поискат изтриване на личните за тях данни , но това ще включва и закриване на използваните от тях потребителско име и парола. За целта следва да докажат, че те са регистрираното лице, като изпратят цялата информация, въведена при регистрирането. Потребителите нямат право да претрупват сайта с фиктивни заявки или друга информация. 

Потребителите нямат право да разпространяват, редактират, копират, предават, излагат, публикуват или да използват по какъвто и да е начин съдържанието на сайта без изричното писмено разрешение на WWW.HITPAZAR.COM. 

Потребителите носят пълна отговорност за запазване тайната на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, свързани с използването им. 

МАГАЗИНЪТ си запазва правото за едностранни промени в указанията за ползване. 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ДА ДАВАТ УКАЗАНИЯ НА СВОИТЕ ДЕЦА ЗА БЕЗОПАСНОТО И ОТГОВОРНО ПРЕДОСТАВЯНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНАТА ИМ ИНФОРМАЦИЯ!